Ο Α.Σ. Δόξα Δρυμού ευχαριστεί την εταιρία TECHLUMEN για την χορηγία 24 φωτιστικών LED. 

Σύντομα τα συνεργεία του Δήμου Ωραιοκάστρου θα αντικαταστήσουν τις παλιές λάμπες του γηπέδου με τις νέες λάμπες τεχνολογίας LED.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1974. Κύριο αντικείμενο ήταν οι ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις και η παραγωγή φωτιστικών σωμάτων, οικιακών και βιομηχανικών. Με τον διακριτικό τίτλο “Tsiolakis Line & Light” ανέπτυξε πολλά καινοτόμα φωτιστικά για την εποχή, κατέκτησε βραβεία σχεδιασμού και απέκτησε σημαντικό τμήμα της αγοράς στον γραμμικό φωτισμό φθορίου και στον οικιακό φωτισμό. Προσέφερε πρώτη στην ελληνική αγορά το ηλεκτρονικό ballast κατασκευής της, που αύξανε την οικονομία κατανάλωσης και βελτίωνε την αξιοπιστία των φωτιστικών.

Από τις αρχές του 2000 προσέθεσε το τμήμα κτιριακών κατασκευών, αναλαμβάνοντας την μελέτη και κατασκευή ή ανακαίνιση βιομηχανικών κτηρίων, κατοικιών, πρατηρίων υγρών καυσίμων και λοιπών ειδικών κτηρίων, αναλαμβάνοντας πολλά και σημαντικά ιδιωτικά έργα, συνεργαζόμενη με σημαντικές εταιρείες, όπως η LIDL, η BP και η Jetoil.

Παράλληλα μετέφερε την έδρα της στις νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις εντός της Βιομηχανικής Περιοχής Θεσσαλονίκης, συνολικού εμβαδού 2000 τ.μ..

Υιοθέτησε συστήματα διασφάλισης ποιότητας και επένδυσε στην συνεχή επιμόρφωση των εργαζομένων, διακρίνοντας πώς το συγκριτικό της πλεονέκτημα πρέπει να είναι και θα είναι η άριστη ποιότητα των υπηρεσιών και των προϊόντων που προσφέρει.

Βρειτε την TECHLUMEN : Εδώ

Θέλετε να διαφημιστείτε στον Α.Σ. Δόξα Δρυμού; Επικοινωνήστε μαζί μας στο doksadrimou@gmail.com  για να σας στείλουμε το χορηγικό πρόγραμμα.

ElevateYourGame